Назад до новин
Новини
31.12.2020
~ 2 хв.

Топ 5 освітніх мрій на 2021

Вітаємо усіх з Новим Роком і бажаємо ще більше інновацій та тектонічних змін в освіті. Наснаги на нові проєкти та масштабні перемоги. І поки ви прикрашаєте новорічний стіл і готуєтесь до свята, ми хочемо поділитись із вами мріями наших освітян на 2021 рік:

Людмила Куркурина
А мрію я, ні ми, наша шкільна команда, вчителі, батьки, учні про оновлення матеріально-технічної бази школи! Про STEM-лабораторію, про SMART-дошку в кожен клас, про обладнання кабінетів, вільний освітній простір. Дуже хочемо, щоб всі школи України, перетворилися на території щасливих людей!

Iryna Kostiuk
Мрію про вмотивоване, свідоме, творче вчительство, яке б ростило учнів – розбудовників України. Мрію про власне зростання у професії та успішне набуття потрібних, ще неосвоєних навичок.

Наташа Солонина
Мрію, щоб освітяни навчали дітей теорії не відірваною від практики, а на засадах НУШ навчали учнів не лише початкової, а й середньої школи.

Yulia Shakula
У 2021 плануємо запустити повноцінний онлайн формат нашої школи.

Ірина Турик
Рік 2020 був незвичним, адже довелося усі ті словесно-наочні методи, яких колись навчилися, замінювати на нові. Це був рік змін у світогляді, у розумінні, у стосунках. Не все і не завжди подобалось, але вчилися гнучкості і креативності. Так, це зараз можна сказати, що було важко, та хіба може колись бути легше, якщо не спробуєш щось змінити? Тож у новому році хочеться здоров’я усім: педагогам, дітям, батькам.

Кожна мрія обов`язково здійсниться і ви вже зробили перший крок до неї, бо автори цих 5 коментарів отримують посібник із краудфандингу для шкіл. Але ми дуже хочемо, щоб всі ідеї реалізувались у наступному році, тому, якщо ви також хочете отримати подарунковий посібник — напишіть нам у месенджер.

Перетворюйте мрії в цілі, дійте і змінюйте, а ми будемо вам у цьому допомагати. З Новим Роком!
#фондуємоосвітуразом
#освітамоясуперсила#GoFundEd#ПроСвіт