Назад до новин
Новини
05.07.2022
~ 1 хв.

Відбувся навчальний модуль №4 у рамках навчальної програми «Компетенції.ПРО» проєкту «Підвищення якості післядипломної освіти керівників ЗЗСО».

Минулого тижня відбувся модуль №4 з фінансової автономії у рамках навчальної програми «Компетенції.ПРО» проєкту «Підвищення якості післядипломної освіти керівників ЗЗСО», що реалізує Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Разом із директором Стрийської ЗШ та експертом, Сергієм Запісовим учасники обговорювали матеріали із фінансової автономії. Розбирали складові автономії, підводні камені та шляхи впровадження у закладах загальної середньої освіти.

Окрім цього, у рамках модуля, ми організували майстер-клас про цінності в освіті у час невизначеності. Зі спікеркою, Вікторією Бриндзою соціологинею, авторкою та викладачкою курсу «Критичне мислення» в українському контексті обговорювали цінності, які продукуються в українських школах, і порівнювали їх з німецькими та австралійським школами. 

А на завершення Олександра Пєтушкова та Анастасія Аносова розповіли, що таке фандрейзинг, з чого він складається, які існують види фандрейзингу, та поділилися секретами успішної краудфандингової кампанії. Детальніше про це ми розкажемо на сторінці Центру Інноваційної Освіти “Про.Світ”.

Цим модулем ми завершили навчальну програму “Компетенції.ПРО”. Усі 4 модулі, попри карантин та війну учасники змогли виходити на зв’язок та повноцінно включатися в роботу. Офіційне закриття та вручення сертифікатів попереду. Далі більше!