Назад до новин
Новини
16.08.2021
~ 2 хв.

Як зробити свою школу автономною: онлайн-курс від Про.Світ

Старі моделі керування, де всі рішення узгоджуються з найвищим керівництвом, відходять в минуле. Завдяки реформі децентралізації українські школи стають більш самостійними та самі визначають, як і в якому напрямку розвиватися.

Для того, аби надати покрокову інструкцію директорам щодо впровадження автономії у своїх навчальних закладах ми створили онлайн-курс «Автономія школи» спільно з EdEra. Він допоможе вам розібратися у тому, як зробити зміни у школі ефективними. Курс безкоштовний та складається з 5 навчальних модулів, має теоретичну та практичну частини.

За допомогою онлайн-курсу ви дізнаєтеся:
✅ як реалізувати автономію у своїй школі;
✅ як сформувати стратегію розвитку своєї школи;
✅ у чому особливості академічної, кадрової, організаційної та фінансової автономій.

Для кого створений курс:
☑️Директори усіх ЗЗСО;
☑️ Викладачі та методисти ІППО, які працюють з програмами післядипломної освіти керівників ЗЗСО;
☑️ Вчителі, які планують подаватися на посаду директора;
☑️ Відділи освіти, які працюють з директорами;
☑️ Освітні експерти, зацікавлені в темі автономії шкіл.

❗️ Зареєструватися та пройти курс можна вже зараз за цим посиланням. Презентація онлайн-курсу, а також методички «Управління школою в час кризи: методичні рекомендації» відбудеться 17 серпня о 12:30.

Онлайн-курс «Автономія школи» створено в межах програми «Механізми кооперації в школах у кризовий час» за фінансової підтримки Європейського Союзу та МФ «Відродження».Зміст курсу є виключною відповідальністю ГО «Центр Інноваційної освіти «Про.Світ» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу та МФ “Відродження»