Назад до новин
Новини
01.09.2024
~ 3 хв.

Новини від Про.Світ за серпень

У травні-червні 2024 року ми провели анкетування серед педагогічних працівників щодо особливостей взаємодії у школі з учнями та педагогами, у родинах яких є військовослужбовці, ветерани, загиблі, зниклі безвісти, військовополонені (військовослужбовці та цивільні), а також анонімне інтерв’ювання дружин військовослужбовців, у яких є діти шкільного віку.


Які складнощі виникають у вчителів та дітей у комунікації з родинами військовослужбовців?

До кого найчастіше звертаються діти військовослужбовців за допомогою у школі? Про це та багато важливого іншого читайте в Аналітичній довідці за результатами анкетування “Особливості взаємодії у школі з учнями та педагогами, у родинах яких є військовослужбовці”.


Які труднощі, проблеми і переживання виникають під час взаємодії сімей військовослужбовців з вчителями, колегами та іншими дітьми у шкільному освітньому середовищі?

Учасники інтерв’ювання поділилися своїми труднощами, проблемами і переживаннями, що виникають під час їхньої взаємодії з вчителями, колегами та іншими дітьми у шкільному освітньому середовищі. Запрошуємо до ознайомлення в інформаційній довідці за результатами інтерв’ювання батьків учнів «Потреби та проблеми родин військовослужбовців, які виникають у шкільному середовищі».

Інтерв’ювання батьків учнів «Потреби та проблеми родин військовослужбовців, які виникають у шкільному середовищі».


Запис етеру «Підтримка родин військовослужбовців: тенденції та виклики в шкільному середовищі»,

де Анастасія Аносова, програмна менеджерка Про.Світ, більш детально розповіла про опитування педагогів та інтерв’ювання дружин військовослужбовців.